Brukte hvitevarer

AEG oppvaskmaskin

F78600V1P
Pris 3800,-

 

Electrolux mikrobølgeovn

KMFD264TEW
Pris 3000,-

Electrolux mikrobølgeovn for innbygging, hvit.

Med grillfunksjon og grillrister. Max effekt 900W.

AEG frittstående fryseskap

A62700GNW0
Pris 5500,-

OmBrukt er sirkulærøkonomi i praksis, og handler om miljø, bærekraft og innovasjon.

Andelen av EE-avfall øker, og en stor del er produkter fra vanlig forbrukerelektronikk. Mange produkter kan fortsatt repareres og brukes videre, som en del av sirkulærøkonomien. Stiftelsen Elektronikkbransjens bidrag heter OmBrukt!

Målsettingen er å redusere unødig EE avfall. Dette er i henhold til EUs nye økodesigndirektiv, hvor målsetningen er å redusere mengden EE-avfall i Europa. Produsenter må levere reservedeler, og produktene kan repareres og bli ombrukt. Prosessen er som følger: Produktene tas ut av avfallstrømmen, kontrolleres/testes, rengjøres og eventuelt repareres av godkjente aktører, før de selges ut i markedet igjen.
OmBrukt godkjenner ombrukspartnere, både verksteder og butikker.

Alle produkter som selges via et godkjent ombrukssenter har to år ombyttegaranti.

Garantien innebærer at produktet repareres eller byttes i et likeverdig produkt. Med likeverdig menes samme funksjoner, men ikke nødvendigvis samme produsent. Som eksempel kan nevnes: Hvis stekeovnen har pyrolysefunksjon, skal ombytteproduktet ha samme funksjon.

Kunden bringer selv det defekte produktet tilbake til butikken/ verksted for reparasjon eller ombytte. Kunden mottar en økonomisk støtte for denne transporten på kr. 300,-
Ombyttegarantien gjelder i to år fra salgsdato, uavhengig om den er brukt eller ikke. Den utvidede garantien inkluderer også personskade, og ulykkesforsikring med dekning inntil én million kroner. Denne forsikringen vil gjelde dersom produktet volder skade på en person.

For flere detaljer og forsikringsvilkår:

matrixinsurance.no/ombruksgaranti

Ønsker du mer informasjon rundt ombyttegarantien eller forsikringsløsningen, ta kontakt med vår samarbeidspartner:

Matrix Insurance AS
Rådhusgaten 11
0151 Oslo

+47 23 20 79 00
post@matrixinsurance.no